Две седмици остават до финала на фотоконкурса „Пазител на традициите”

Max_Bukovski12 август е крайния срок, в който можете да изпратите своите снимки, посветени на българските традиции, и така да участвата във второто поредно издание на фотоконкурса „Пазител на традициите”2013. За втора поредна година в рамките на едноименната кампания очакваме фотосите, запечатали в кадър занаятите, фолклора, кулинарните шедьоври, най-красивите кътчета на България – всичко, което искаме да остане за за поколенията след нас.

Всеки, който желае да участва във фотоконкурса, може да изпрати снимки с тематика български бит, обичаи, традиции и култура, на електронния адрес на кампанията: contest@pazitelnatradiciite.com. Може да се участва най-малко с 1 (една) и най-много 10 (десет) броя авторски снимки. Фотографиите трябва да са с минимален размер 1024 х 768 пиксела, и във формат jpg. Към всяка снимка задължително трябва да бъде приложен файл с имената на автора, както и контакти за обратна връзка – телефон, e-mail, профил във Фейсбук, както и описание на снимката.

Всички фотографии, допуснати до участие, ще бъдат публикувани на страницата във Фейсбук – https://www.facebook.com/pazitelnatradiciite.

На страницата във Фейсбук ще се проведе и гласуването за публикуваните там фотографии, което започва на 19 август и ще продължи до 19 октомври 2013 г. Гласуването се осъществява чрез натискането на бутона „харесвам” (за конкретна фотография, а не за целия албум), като всеки потребител има право да даде вота си за неограничен брой фотографии.

На 22 октомври ще бъдат обявени и победителите: на първо място ще бъде класирана снимката с най-голям брой гласове (likes), като са предвидени и второ и трето място. Наградата за победителя е фотоапарат, осигурен от фирма „Ивитал консулт”, а за второ и трето място ще има призове от партньорите на кампанията. Предвидени са и поощрителни награди, а всички отличени фотографии участват в пътуващата фотоизложба „Пазител на традициите” .

С изпращането на фотография в конкурса авторът гарантира, че снимките са направени от него и предоставя на А.Р.И.З.-7 авторските права за тях, като се съгласява те да бъдат публикувани на сайта на асоциацията, да бъдат включени в пътуваща изложба и да бъдат използвани за целите на конкурса, между които публикуването им в галерии, разпространението им в медии и др. с некомерсиални цели. При използването на фотографиите за целите на конурса, организаторите се задължават винаги и при всякакви обстоятелства да указват автора на съответните снимки. Екипът на А.Р.И.З.-7 запазва правото си да не публикува снимки и галерии с нецензурно или дискриминиращо съдържание, както и такива със съмнения за авторството. Организаторите не носят отговорност при нарушаване на авторските права на трета страна.

ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ПАЗИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ. НЕКА ДА ГО ДОКАЖЕМ ЗАЕДНО!

Posted in Блог, Фотоконкурс "Пазител на Традициите" 2013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *