Издателство „Камея” стана партньор на фотоконкурса „Пазител на традициите”2013

banner Kamea&SeeMyBulgariaИздателство „Камея” е новият партньор, който се присъедини към кампанията „Пазител на традициите”2013. Те ще осигурят награди за победителите във второто издание на фотоконкурса „Пазител на традициите”, в който участваха над 300 снимки на най-красивите български традиции.

Запазена марка на издателство „Камея“ са хартиените 3D-макети на български културно-исторически и архитектурни забележителности. Макетите се състоят от отпечатани отделни елементи, които се изрязват и сглобяват съгласно приложените инструкции. Към всеки от тях има и кратка справка с най-важните, интересни и любопитни данни за съответния обект, което те подтиква да потърсиш още информация за него. Високата степен на реализъм на моделите ги прави подходящи за различни цели – образователни, развлекателни, игрови и др., както и за различни възрасти – деца, ученици, родители.

С 3D-макетите на издателство „Камея” се организират ученически състезания под мотото „Познавам ли моята България?“. Това е образователна игра, в която игрално поле е голяма карта на България. Според регламента, участниците разказват за българските забележителности,  „пътуват” по определен маршрут, сглобяват пъзели и представят обекти от родния си край. Жури оценява знанията, точността и бързината на изпълнение на задачите.

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 благодари сърдечно за оказаната подкрепа в кампанията „Пазител на традициите”!

 

Posted in Блог, Пазител на Традициите, Партньори, Партньори 2013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *