Фотоконкурс „Пазител на традициите“ 2015

Условия на фотоконкурс “Пазител на традициите“ 2015

1. Ограничения

Всеки автор може да участва с максимум 10 снимки във фотоконкурса.

2. Технически изисквания към снимките, изпращани за фотоконкурса

2.1. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката – до 500 знака.

2.2. Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 1024 пиксела по дългата страна. Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 200 dpi. Общият размер на файловете не трябва да е по-голям от 10MB. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

2.4 Трябва да бъдат посочени име, фамилия и данни за обратна връзка: емайл, телефон, скайп, профил във фейсбук.2.5. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:
- обработка на яркост и контраст;
- изостряне на изображението;
- прекадриране на снимката.
Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат прибавени надписи и графики.

Снимките се изпращат на адрес: [email protected]

 Краен срок за изпращане на снимките: 31 август 2015

Всички снимки се публикуват в албуми с името на автора им, на страницата „Пазител на традициите” във фейсбук, където публиката може да гласува за тях с харесване до 23 октомври

Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

Ако не сте изпълнили горните условия, изпратените снимки няма да може да бъде публикуван в профила на „Пазител на традициите“ във фейсбук.

Posted in Блог, Фотоконкурс "Пазител на Традициите", Фотоконкурс „Пазител на Традициите“ 2015.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.