Фотоконкурс „Пазител на традициите“ 2015

Условия на фотоконкурс “Пазител на традициите“ 2015

1. Ограничения

Всеки автор може да участва с максимум 10 снимки във фотоконкурса.

2. Технически изисквания към снимките, изпращани за фотоконкурса

2.1. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката – до 500 знака.

2.2. Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 1024 пиксела по дългата страна. Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 200 dpi. Общият размер на файловете не трябва да е по-голям от 10MB. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

2.4 Трябва да бъдат посочени име, фамилия и данни за обратна връзка: емайл, телефон, скайп, профил във фейсбук.2.5. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:
- обработка на яркост и контраст;
- изостряне на изображението;
- прекадриране на снимката.
Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат прибавени надписи и графики.

Снимките се изпращат на адрес: contest@pazitelnatradiciite.com

 Краен срок за изпращане на снимките: 31 август 2015

Всички снимки се публикуват в албуми с името на автора им, на страницата „Пазител на традициите” във фейсбук, където публиката може да гласува за тях с харесване до 23 октомври

Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

Ако не сте изпълнили горните условия, изпратените снимки няма да може да бъде публикуван в профила на „Пазител на традициите“ във фейсбук.

Posted in Блог, Фотоконкурс "Пазител на Традициите", Фотоконкурс „Пазител на Традициите“ 2015.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *