„Рецептите на баба“ 2024

Здравейте малки и големи деца, приятели. И през 2024 година продължава нашето пътешествие из България в компанията на вкусни и красиви гозби и емоции. След 15ти януари до 19ти февруари можем да посрещнем творбите на всички участници. Литературни творби и кулинарни регионални автентични рецепти на електронен адрес: pazitelite11@gmail.com а рисунки на пощенски адрес: с. Бяла река код 4285, ул. 5та, № 25 получател Васко, за Конкурса рецептите на баба 2024. Всички творби от тази година трябва да имат включен електронен адрес в придружаващата информация защото след като конкурса завърши за 2024та година, на този електронен адрес ще бъдат изпратен файл с грамота на участника. С пожелания за благословена и благодатна година и до нови срещи.

Проект

Програма – Календар

на Националния конкурс за детска рисунка на кулинарна тема, литературна творба на кулинарна тема „Рецептите на баба“ и автентична регионална рецепта – „Рецептите на баба“ 2024

  • Начало на конкурса: 15 януари 2024 г.
  • Краен срок за приемане на творбите: 19 февруари 2024 г.
  • Журиране и обявяване на резултатите не по-късно от 30.04.2024г.
  • Награждаване на победителите – изпращането на грамоти за всички участници и награди за отличените се осъществява по поща и куриер във възможно най-кратки срокове за сметка на получателя..

https://www.facebook.com/receptitenabababg

Рецептите на баба 2024 г.

Поздрави

Екип „Рецептите на баба

Posted in Блог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *